Nieuws

 • Mogelijkheden voor oefen- en uitvoeringsruimtes

  Uitkomsten onderzoek Cultuur Visiegroep Gieten.

 • Presentatie Project Dr. Nassaucollege

  Leerlingen van het Dr. Nassaucollege hebben vrijdag 21 april hun ideeën over het centrum van Gieten gepresenteerd in de raadzaal van het gemeentehuis.

 • Fietsers voelen zich niet veilig in winkelcentrum van Gieten

  Aanpak van leegstand, meer terrassen, evenementen en groen in het centrum van Gieten. Dit is naar voren gekomen uit de resultaten van de inloopbijeenkomst op 28 februari over het centrum in Gieten. Ook het harde rijden in het centrum is opvallend vaak genoemd, fietsers voelen zich niet veilig. Dit aandachtspunt kwam zowel in de bijeenkomst voor inwoners en ondernemers als voor leerlingen van het Dr. Nassau College naar voren. In totaal hebben ongeveer 100 mensen hun mening gegeven in de tweede ronde over een nieuwe visie voor het centrum van Gieten.

 • Centrum Gieten functioneel maar mist gezelligheid

  Leden van het Aa en Hunze panel zien het centrum van Gieten vooral als een goed boodschappencentrum. Wat ze missen, is sfeer en gezelligheid. Voor de toerist is het centrum nog te weinig verrassend en te functioneel. Dit is gebleken uit een toeristische scan. De gemeente Aa en Hunze is druk bezig met nieuwe plannen voor het centrum van Gieten.

 • Overlegplatform Centrum Gieten

  Vrijdag 11 november kwam het Overlegplatform Centrum Gieten naar het gemeentehuis om te praten over een nieuwe visie voor het centrum. Dit eerste overleg stond in het teken van een kennismaking met wethouder Henk Heijerman, projectleider Bert Lunshof en procesleider Barend van der Veen. Ook ging de speciale website deze dag live!

 • Drentse Retailagenda 2016-2019 een feit

  Gedeputeerde Henk Brink heeft vandaag de Retailagenda Drenthe 2016-2019 overhandigd aan de wethouders Economie van de 12 Drentse gemeenten.

 • Meedenken over het centrum in Gieten?

  Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe visie voor het centrum van Gieten. Wat gaat goed? Wat kan beter? We horen graag uw mening als inwoner en/of ondernemer! We gaan de komende tijd verschillende dingen organiseren. Hierover binnenkort meer informatie. We trappen af met het Aa en Hunze panel.

 • In Jumbo praten over centrum Gieten

  Vrijdagmiddag 17 juni stond 'Dé Tafel' in de Jumbo in Gieten. Dit op initiatief van Jan Abbas en makelaar Harry Meertens. Inwoners en belanghebbenden schoven aan om te praten over wat belangrijk is voor en in het centrum. Ook wethouders Co Lambert en Henk Heijerman zaten aan tafel. Het verslag van deze middag is inmiddels door Jan Abbas overhandigd aan de wethouders!

Uitgelicht